Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Μόνο με συγκεκριμένο σχέδιο θα παραχωρηθεί το ΚΕΜΧ

Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας: «Ευθύνη των τοπικών κοινωνιών η αξιοποίηση των στρατοπέδων στην Πελοπόννησο»
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 10 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Επιβεβαιώνεται από το Υπουργείο η επικείμενη διάλυση του ΚΕΜΧ. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας βρέθηκε στην Τρίπολη για την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 124ΠΒΕ στην Τρίπολη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για να την αξιοποίηση των κλειστών στρατοπέδων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής Υπουργός για τα στρατόπεδα που κλέινουν είπε ότι θα αξιοποιηθούν όταν ο Ελληνικός Στρατός δεν θα τα χρειάζεται προς όφελος των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Όμως θέλει μια προσοχή και υπευθυνότητα από τις τοπικές αρχές.

Το ΥΠΕΘΑ επιβεβαιώνει την διάλυση του ΚΕΜΧ

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε χρειάζεται μία πολύ συγκεκριμένη τοποθέτηση και ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο από τις τοπικές κοινωνίες για την αξιοποίηση των στρατοπέδων, έτσι ώστε να προσφέρουν πολλαπλασιαστικά και να αποδίδουν στην τοπική κοινωνία.

Συνεπώς από το υπουργείο περιμένουν συγκεκριμένες μελέτες (και όχι γενικόλογα αιτήματα) που θα αποτυπώνουν με σαφήνεια τις χρήσεις για τις οποίες θα προορίζονται οι χώροι που ζητούνται, και κατά πόσο αυτές οι χρήσεις θα έχουν να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις από το arcadiaportal:

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org