Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λεωνίδας Κουτσογιάννης

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Κουτσογιάννης για τις εκλογές του ΤΕΕ

Δεύτερη δύναμη το ΚΙΝΑΛ. Πως τα πήγαν οι υποψήφιοι από την Αργολίδα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. εκφράζει την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, όπου ανέδειξε ως δεύτερη δύναμη την παράταξη που στηρίχθηκε από το ΚΙΝΑΛ.

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη που στηρίχθηκε από τη ΝΔ και μάλσιστα με συντριπτικό ποσοστό κοντά στο 70%. Πρώτος σε σταυρούς στη Πελοπόννησο ήταν ο Νίκος Νίκας (Δείτε εδώ τα αποτελέσματα).

Αναφέρει ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης:

«Οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, για την ανάδειξη των νέων μελών της Κεντρικής Αντιπροσωπείας ΤΕΕ της λεγόμενης «Βουλής των μηχανικών», των Πειθαρχικών Συμβουλίων και των νέων οργάνων διοίκησης του ΤΕΕ σε Κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο της επόμενης 4ετούς θητείας, ανέδειξαν την παράταξη των στελεχών μας παρά τις αντίθετες πολιτικές συνθήκες, σε 2η επιστημονική δύναμη μ’ αύξηση των ποσοστών επιρροής μας στον ιδιαίτερα απαιτητικό επιστημονικό κλάδο των Διπλωματούχων Μηχανικών.

Συγχαρητήρια στους συμπολίτες μας: Σελλή Τρύφωνα του Ηλία και Χαρτοφύλλη Νικόλαο του Δημητρίου για την εκλογή τους στην Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου καθώς επίσης και στους Αντωνόπουλο Αντώνη, Δημάκη Σοφία, Θωμόπουλο Πέτρο, Χρόνη Δημήτριο ως και τους συνεργαζόμενους ομοιοεπιστήμονες, που βοήθησαν τα μέγιστα με την συμμετοχή τους!»

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.