Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μητσοτάκης - Σαμαράς πακέτο στην Αργολίδα για να πείσουν για Νίκα

Μητσοτάκης - Σαμαράς πακέτο στην Αργολίδα για να γείρουν την πλάστιγγα υπέρ Νίκα

Στόχος να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων στον δεύτερο γύρο.

Με περιοδεία στην Αρκαδία και ομιλία στο Άργος του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κορυφωθεί η γαλάζια κινητοποίηση στήριξης του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Στο πλευρό του κ. Νίκα θα βρεθεί επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς -ο οποίος ενδέχεται να έρθει και στη Μεσσηνία- καθώς και ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που εκλέχτηκε την Κυριακή για τρίτη φορά, με ποσοστό 55,86%, ο οποίος δήλωσε ανοιχτά την στήριξή του στον Παναγιώτη Νίκα, ενώ στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε αποφύγει να πάρει θέση.

Τόσο το πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη όσο και η ημερομηνία ομιλίας του στο Αργος (με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή), αλλά και το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά, αναμένεται να οριστικοποιηθούν σήμερα.

Παράλληλα θα συνεχιστεί με εντατικότερους ρυθμούς η πρωτόγνωρη κινητοποίηση που ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας, καθώς η Πειραιώς θεωρεί στρατηγικής σημασίας τη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να αυξηθεί η πίεση προς τα γαλάζια στελέχη που στον α' γύρο των εκλογών στήριξαν Τατούλη

Στόχος αυτής της «γαλάζιας απόβασης» να ανατραπεί ο συσχετισμός δυνάμεων στην Αργολίδα, όπου στον πρώτο γύρο έβγαλε πρώτο τον Πέτρο Τατούλη. 

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.