Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Το μισό ΚΙΝΑΛ πάει με Τατούλη

Διχασμένο εμφανίζεται το κόμμα στην περιφέρεια Πελοποννήσου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Οκτ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μόνο του θέλει να βαδίσει το Κίνημα Αλλαγής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί ο Τάσος Αποστολόπουλος, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, να δηλώνει άμεσα και έμμεσα ότι στην Πελοπόννησο το κόμμα θα πάει με δικό του υποψήφιο, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο όνομα που να συσπειρώνει το κόμμα.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εσωτερικές αντιπαραθέσεις για την επιλογή του κατάλληλου προσώπου υπό τον φόβο μία βαριάς εκλογικής ήττας, αν δεν βρεθεί υποψήφιος με ευρύ λαϊκό έρεισμα

Την ίδια στιγμή επώνυμα στελέχη του κόμματος είτε βρίσκονται στην παράταξη του Πέτρου Τατούλη είτε προτίθενται να τον στηρίξουν στην κάλπη, σε αντίθεση με όσα οι ίδιοι ισχυρίζονται δημοσίως. 

Στην σιωπηλή προς το παρόν στήριξη του νυν Περιφερειάρχη φαίνεται πως προσανατολίζονται και αρκετά στελέχη του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα. 

Μπροστά σε αυτόν το διχασμό είναι πιθανό το κόμμα να μην εκφραστεί δημόσια για κάποιον υποψήφιο, αφήνοντας τα μέλη και τους φίλους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org