Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μισό εκατομμύριο ευρώ για δρόμους, κόμβους και ηλεκτροφωτισμό στην Αρκαδία

Δύο σημαντικές συμβάσεις υπογράφτηκαν από τον Περιφερειάρχη

Στη συμβασιοποίηση δύο σημαντικών οδικών έργων, στην Π.Ε. Αρκαδίας, συνολικού προϋπολογισμού 490.000 ευρώ, προέβη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η μία από τις συμβάσεις που υπογράφηκαν αφορούν το προϋπολογισμού 390.000 ευρώ έργο της ανάπλασης του κόμβου και του ηλεκτροφωτισμού στην Δημοτική Ενότητα Τυρού, στον επαρχιακό δρόμο 'Αστρος – Λεωνίδιο.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εργολαβία προβλέπει α) την ανάπλαση του κόμβου και τον ηλεκτροφωτισμό επί του επαρχιακού δρόμου Άστρους – Λεωνιδίου μέσα στον οικισμό του Τυρού, β) την ανάπλαση του κόμβου επί του επαρχιακού δρόμου προς Άν Τυρό, Παραλία Τυρού, μέσα στην Δ.Ε. Τυρού, διαμορφώνοντας σε κάθε ρεύμα κατεύθυνσης κατάλληλες λωρίδες επιβράδυνσης και επιτάχυνσης, γ) τον ηλεκτροφωτισμό του επαρχιακού δρόμου στην Δ.Ε. Τυρού και δ) την ασφαλτόστρωση του εν λόγω δρόμου στην Δ.Ε. Τυρού.

Η δεύτερη από τις συμβάσεις που υπέγραψε σήμερα ο Π. Νίκας αφορά το προϋπολογισμού 100.000 ευρώ έργο συντήρησης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου από τον εθνικό δρόμο Τρίπολης – Πύργου προς την Τρανή Λάκκα.

Η συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπει "εργασίες κατασκευής συγκολλητικής επάλειψης και κατασκευής ισοπεδωτικής στρώσης μεταβλητού πάχους", ενώ παράλληλα "θα γίνει καθαρισμός τάφρου και διαγράμμιση οδοστρώματος", όπως επίσης "σε τμήματα που θα υποδειχθούν από την υπηρεσία θα κατασκευαστεί επενδεδυμένη τάφρος με σκυρόδεμα".

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.