Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κεντρική προεκλογική ομιλία ΚΚΕ Αργoλίδα

Μήνυμα για ισχυροποίηση του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Με σθένος η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Ναύπλιο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ Αργολίδας στο Ναύπλιο την Τέταρτη 3 Ιουλίου. Εργαζόμενοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι, εκπαιδευτικοί, νέες γυναίκες, άνεργοι και συνταξιούχοι, έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα της συνέχισης του αγώνα με μεγαλύτερη ορμή, πείσμα και αποφασιστικότητα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, γιατί μόνο έτσι θα κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα για τον λαό.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της Κ.Ε. Στη συγκέντρωση παρευρεθήκαν όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αργολίδα, Τάσος Αγγέλου, Τάσος Αντωνίου, Ναυσικά Μπαβελή, Κώστας Γκόνης και Μάρω Καλαϊτζή όπου οι δυο τελευταίοι απεύθυναν και χαιρετισμό.

Κεντρική προεκλογική ομιλία ΚΚΕ Αρογλίδα

Οι ομιλίες στο κάλεσμα τους απευθυνθήκαν σε όλο τον κόσμο, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος λέγοντας τους:

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, τα δίνουμε όλα στη μάχη των τελευταίων κρίσιμων ημερών, γιατί η μάχη αυτή θα κριθεί μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή το βράδυ. Όπως ξέρουμε να κάνουμε και να δίνουμε μάχες καλά μόνο εμείς οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι.

Κεντρική προεκλογική ομιλία ΚΚΕ Αρογλίδα

Τις λίγες μέρες που μας απομένουν ως τη μέρα των εκλογών, δυναμώνουμε τις προσπάθειές μας σε κάθε πόλη και χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.»

Κεντρική προεκλογική ομιλία ΚΚΕ Αρογλίδα

Κάλεσμα απεύθυναν και σε όσους σκέπτονται την αποχήλέγοντας τους:

«Η απόχη δεν αποτελεί λύση, δεν αποτελεί επιλογή, δεν είναι φωνή. Στις εκλογές της 7ηςτου Ιούλη ο λαός θα βγει κερδισμένος δυναμώνοντας το μόνο και πραγματικό αντίπαλο του συστήματος, το ΚΚΕ. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ είναι η μόνη σύγχρονη και προοδευτική επιλογή, γιατί σύγχρονο και προοδευτικό είναι το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη δουλειά, στη μόρφωση, στην υγεία, το δικαίωμα στη ιδία τη ζωή».

Κεντρική προεκλογική ομιλία ΚΚΕ Αρογλίδα

Η κάθε ψήφος στο ΚΚΕ αποτελεί μια ακόμα γραμμή αύξησης στην ένταση, στα ντεσιμπέλ της φωνής του λαού! Αυτή τη φωνή θέλουμε να ακούγεται στη διαπασών!

Σε πείσμα όσων θέλουν να συνηθίσουμε να ζούμε με μια από τα ίδια…
Καλούς αγώνες!
».

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.