Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Μίλτος Κύρκος

Μίλτος Κύρκος: Ένας δικαστικός λειτουργός μας ξαναθύμισε την ντροπή των Greek Statistics

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει αυτοβούλως να υπερασπιστεί τον Ανδρέα Γεωργίου για να δώσει το μήνυμα πως κανένας λειτουργός που κάνει σωστά τη δουλειά του δεν θα βρεθεί ανυπεράσπιστος.

Για την υπόθεση Γεωργίου παραινέβει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος στη συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σημειώνοντας τα εξής:

«Το 2009 το δημοσιονομικό έλλειμα στην Ελλάδα είχε ξεφύγει. Η συντηρητική κυβέρνηση δήλωνε ψευδώς έλλειμα 6% ενώ ο χρόνος έκλεισε με έλλειμα 15.6 %

Με την παρέμβαση της Κομισιόν η Ελλάδα άλλαξε την ηγεσία της στατιστικής Αρχής, ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Γεωργίου και πολύ σύντομα η φράση Greek statistics έπαυσε να σημαίνει λαθροχειρία.

Το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τον Μάιο του 2014 αναγνώρισε ρητά την λαθροχειρία αυτή στην έκθεση του για την ελληνική κρίση.

Οι υπεύθυνοι για την κατάρρευση της οικονομίας και τη συνειδητή παραπλάνηση των ευρωπαϊκών αρχών στέλνουν με τις καταγγελίες τους σε δίκη για 3η φορά τον λειτουργό που έκανε το καθήκον του!

Μαζί τους όσοι ισχυρίζονται ότι συνομωσία σκοτεινών κύκλων έφερε την ελληνική κρίση και όχι η μικρή  ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας, οι αθρόοι διορισμοί και η διαφθορά.

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει αυτοβούλως να υπερασπιστεί τον Ανδρέα Γεωργίου - και για τον ίδιο αλλά και για να δώσει το μήνυμα πως κανένας λειτουργός που κάνει σωστά τη δουλειά του δεν θα βρεθεί ανυπεράσπιστος.»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.