Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΑΚΗΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ SKYPE

Μια Ναυπλιώτισσα στο Μόναχο την εποχή του κορωνοϊού

Ο Ά. Γκάτζιος συζητά με την Σ. Χρήστου στη Γερμανία. Ο κόσμος στα σπίτια, η καθημερινότητα, η χαμένη κοινωνική ζωή, τα προβλήματα, η ανησυχία
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 22 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Σοφία Χρήστου κατάγεται από το Ναύπλιο. Βρίσκεται στο Μόναχο, μετανάστης, εγκλωβισμένη - όπως όλοι οι Γερμανοί της Βαυαρίας - στο σπίτι της, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας.

Οι απείθαρχοι Γερμανοί που συνέχιζαν τις προηγούμενες ημέρες να κυκλοφορούν στους δρόμους, τα πάρκα και τις πόλεις, ανάγκασαν την εκεί κυβέρνηση να προχωρήσει σε αυστηρά μέτρα.

Αστυνομικά αυτοκίνητα και πυροσβεστικά ήδη βρίσκονται στους δρόμους και καλούν, όποιους από τους πολίτες δεν συμμορφώνονται, να κλειστούν στα σπίτια τους. Πλέον οι ντόπιοι μπορούν να βγουν, μόνο για τα απαραίτητα και θα ελεγχθούν κατά τη διαδρομή τους.

Οι ρυθμοί της κοινωνικής ζωής πλέον και στη Γερμανία είναι μηδενικοί, οι δουλειές έχουν σταματήσει, ενώ το κράτος χορηγεί σημαντική οικονομική βοήθεια στους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.