Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Α. Γκάτζιος - Χρ. Κατσιγιάννη

Μια Ναυπλιώτισσα στην Αυστρία, τη χώρα που έγινε εκκολαπτήριο κορωνοϊού της Ευρώπης (Video)

Συνέντευξη στον Ά. Γκάτζιο. Το δίλημμα να επιστρέψει στο Ναύπλιο ή να παραμείνει στο Λιντς, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η συμπεριφορά των Αυστριακών, οι ελλείψεις σε βασικά αγαθά

Κλεισμένη στο σπίτι όπως όλοι οι κάτοικοι της Αυστρίας, η Χρυσάνθη Κατσιγιάννη από το Ναύπλιο βρίσκεται στο Λιντς (Linz) την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας και πρωτεύουσα του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας.

Στη συνομιλία με τον Άκη Γκάτζιο αναφέρεται στην καθημερινότητα πού βιώνει, αφού και εκεί έχουν εφαρμοστεί μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, στις ελλείψεις βασικών προϊόντων από τα ράφια των σουπερμάρκετ, όπως ζυμαρικά, ρύζι, δημητριακά, αλεύρι, ζάχαρη, στους ελέγχους όσων βγαίνουν από τα σπίτια τους. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες Αυστριακών που περιγράφει όταν λοξοδρομούν στα πεζοδρόμια για να μην έρθουν κοντά με συνανθρώπους τους, αλλά και άλλων που βγαίνουν στα πάρκα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η Χρυσάνθη Κατσιγιάννη βρισκόταν στην Αυστρία πριν παρατηρηθεί έξαρση της πανδημίας στην Ευρώπη. Στο δίλημμά της αν θα μείνει εκεί ή αν θα επιστρέψει στο Ναύπλιο, αποφάσισε την παραμονή της στο Λιντς, απ΄ όπου τώρα δεν μπορεί να επιστρέψει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.