Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ζωοδόχος Πηγή Κεφαλάρι

Μια διαφορετική ανάσταση στο Κεφαλάρι. Ανέβασαν στις σκεπές ηχεία για να ακουστεί το Χριστός Ανέστη

Μετέδωσαν το αναστάσιμο μήνυμα με τον δικό τους τρόπο (Video).

Τον τρόπο να μεταδώσουν το αναστάσιμο μήνυμα, χωρίς να παραβιάσουν τα μέτρα, βρήκαν στο Κεφαλάρι Άργους. Νεαροί Κεφαλαριώτες τοποθέτησαν ηχεία στις σκεπές πέντε σπιτιών για να ακουστεί το «Χριστός Ανέστη» σε όλο το χωριό, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας.

Κατά την Ανάσταση βεγγαλικά και πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, τηρώντας το καθιερωμένο έθιμο, στο μέτρο του δυνατού και χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία και η ασφάλεια των πολιτών. 

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε το έναυσμα του εορτασμού της Αναστάσεως που φέτος οι πολίτες έμελε να βιώσουν μακριά από συγγενείς και φίλους, αλλά και μακριά από τις εκκλησίες οι οποίες λειτούργησαν κεκλεισμένων των θυρών.

Η απαγόρευση των θείων λειτουργιών της Μεγάλης εβδομάδας από την Κυβέρνηση, αφαίρεσε το κλίμα των Θείων Παθών και το μέγεθος της Αναστάσεως. Φυσικά ο στόχος δεν ήταν η θρησκεία αλλά η αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.