Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Μετάνιωσε και πήρε πίσω την υποψηφιότητα της

Η Γιούλη Παπαδοπούλου ανακάλεσε την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το Πράσινο Κίνημα μετάνιωσε και πήρε πίσω την απόφασή της να κατέλθει στις εκλογές. Σε ανακοίνωσή της, η Γιούλη Παπαδοπούλου, αναφέρει:

«Αγαπητοί πολίτες της Πελοποννήσου Λόγοι εξ ολοκλήρου αντικειμενικοί και αντίθετοι προς τα πιστεύω μου και τις απόψεις μου για την πολιτική και το ευ αγωνίζεσθαι παντού και πάντα, με οδήγησαν στην απόφασή μου να ανακαλέσω την υποψηφιότητά μου, με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιλογή μου αυτή, έρχεται σε χρόνο που επιτρέπει στο κίνημα, την αντικατάσταση του επικεφαλής, με άλλο πρόσωπο έγκαιρα και επιτρέπει σε μένα να προστατεύσω την δημόσια εικόνα και παρουσία της προσωπικότητάς μου, σύμφωνα με τις αξίες μου και την ως σήμερα διαδρομή μου.

Τονίζοντας μόνο προς πάσα κατεύθυνση, πως αυτοοργάνωση εκ του μηδενός και σε επίπεδο 5 νομών ταυτόχρονα και με ”περιοριστικούς όρους” στην παρουσίαση…..είναι ένα άθλημα ακατόρθωτο…

Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια, όλους εκείνους τους πολίτες της Πελοποννήσου γνωστούς μου αλλά και αγνώστους σε μένα προσωπικά, που με περιέβαλαν με πίστη και αληθινή αυτοδιάθεση από τη πρώτη ημέρα, από όλους τους πολιτικούς χώρους, εκτιμώντας τους μοναχικούς αγώνες μου κατά της διαφθοράς και της πολιτικής παρακμής και περίμεναν ταγμένοι δίπλα μου, το έναυσμα για το ξεκίνημα του πολιτικού μας αγώνα, που ποτέ δεν ήρθε !!! ‘

Η που πιθανά, κάποιοι λόγοι ή άνθρωποι δεν επέτρεψαν να έρθει….για διάφορες σκοπιμότητες.

Οφείλω επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τα ΜΜΕ (blogs, sites, radio, tv) που ανέδειξαν αμέσως την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με αναφορές τους, όπως οφείλω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συντελεστές του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ της Τρίπολης κ. Μ. Αρτόπουλο και Δ. Μανιατάκο που διέθεσαν ολόκληρη ώρα παρουσίασής μου στη εκπομπή τους, αμέσως μόλις ανακοινώθηκε το όνομά μου.

Οφείλω ακόμα να τονίσω, πως όλοι εκείνοι που διαπλέκονται με τη εξουσία και τα παρακλάδια της φρόντισαν έγκαιρα και ”έντεχνα” να ”ξεχάσουν” την ύπαρξή μου ως υποψηφίας !

Επειδή ζωή του καθενός μας, είναι ο δρόμος που χαράζει και πάνω του περπατεί κι επειδή ο βηματισμός του καθενός μας έχει αποτύπωμα κοινωνικό, προσωπικό, πολιτικό και ξεχωριστό, διαλέγω την περπατησιά μου ανεμπόδιστη, στον μοναχικό αγωνιστικό δρόμο που έχω χαράξει και ακολουθώ από χρόνια…..

Κι εύχομαι αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, να αξιώσουν την ταλαίπωρη Πελοπόννησο, να εκλέξει ηγέτη και περιφερειακούς συμβούλους, που θα νοιαστούν τους Ανθρώπους της και τις ανάγκες τους, πάνω απ΄ όλα.

Με εκτίμηση προς έναν έκαστο πολίτη χωριστά

ΓΙΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ – BLOGGER (ORTHOLOGIKA) ΤΡΙΠΟΛΗ»

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.