Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μετακομίζει ο ΔΟΠΠΑΤ

Μετακομίζει ο ΔΟΠΠΑΤ - Νέο ξεκίνημα σε ιδανικό περιβάλλον

Άμεσα ολοκληρώνεται η μεταφορά στα νέα γραφεία.

Σε διαδικασία μετακόμισης βρίσκεται ο ΔΟΠΠΑΤ, που από την Δευτέρα θα στεγάζεται στα νέα του γραφεία στη Βίλλα Ζυμβρακάκη, στην οδό Ασκληπιού, στο Ναύπλιο

Εκεί ήδη στεγάζεται από την ίδρυση του και το ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας.

Ήδη τα τηλέφωνα του ΔΟΠΠΑΤ δεν λειτουργούν στα υπάρχοντα γραφεία στο κολυμβητήριο, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία μεταφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί της Δευτέρας θα έχουν μεταφερθεί τα απαιτούμενα πράγματα και οι υπάλληλοι του ΔΟΠΠΑΤ πλέον θα εργάζονται στα νέα γραφεία.

Είναι βέβαιο πως στη νέα του στέγη ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Περιβάλλοντος - Αθλητισμού - Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων θα λειτουργεί καλύτερα αφού όλα τα γραφεία του θα είναι συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, ο οποίος είναι πολύ πιο κατάλληλος για να τα φιλοξενήσει.

Ο ΔΟΠΠΑΤ ουσιαστικά εγκαινιάζει ένα νέο ξεκίνημα και ετοιμάζεται να ανοίξει περισσότερο τα φτερά του στους τομείς του Πολιτισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Τουρισμού όπου δραστηριοποιείται.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.