Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κόστα Ναβαρίνο

Μεσσηνία: Επενδύσεις άνω των 2,5 δισ. ευρώ στο Costa Navarino και πάνω από 11.000 θέσεις εργασίας

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Μήνυμα πως «δεν υπάρχει πια το δίλημμα ανάπτυξη ή περιβάλλον» όταν πρόκειται για μια φιλόδοξη επένδυση απέστειλε ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.

Μιλώντας στη διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, με θέμα «Bιώσιμη Τραπεζική: Xρηματοδοτώντας το Αύριο», ο κ. Κωνσταντακόπουλος τόνισε κατηγορηματικά πως αυτά τα διλήμματα έχουν ξεπεραστεί πια.

«Περιβάλλον και ανάπτυξη είναι δύο έννοιες που πάνε μαζί, δεν είναι αντικρουόμενες έννοιες», πρόσθεσε για να επισημάνει πως «είναι λάθος να πιστεύουμε πως δεν συμβαδίζουν η ανάπτυξη και το περιβάλλον».

Κληθείς να παρουσιάσει το αναπτυξιακό μοντέλο του Costa Navarino, ο κ. Κωνσταντακόπουλος έκανε λόγο για ένα έργο που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, «με σεβασμό στο περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής».

Μέχρι σήμερα, όπως τόνισε ο ίδιος, περί τα 650 εκατ. ευρώ έχουν ήδη επενδυθεί στο Costa Navarino, με το μεγαλύτερο μέρος των επενδύσεων να πραγματοποιείται μέσα στην περίοδο της κρίσης και συγκεκριμένα το διάστημα 2008 – 2012.
Πάνω από 2,5 δισ. οι επενδύσεις στο Costa Navarino

«Συνεχίζονται τα έργα σε όλες τις περιοχές. Μόλις όλα τα έργα ολοκληρωθούν, οι επενδύσεις θα ξεπεράσουν τα 2,5 δισ. ευρώ, ενώ οι άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας στο Costa Navarino θα είναι περισσότερες από 11.000», αποκάλυψε ο κ. Κωνσταντακόπουλος.

insider.gr

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.