Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Mere supermarket

Mere: Αυτή είναι η νέα Ρωσική αλυσίδα σουπερ μάρκετ που έρχεται στην Πελοπόννησο

Οι προδιαγραφές που έχει θέσει η εταιρεία και οι πόλεις που καλοβλέπει.

Στην Ελληνική αγορά μπαίνει η Ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere, κινούμενη σε δύο μέτωπα. Αφενός στην συνεργασία με Έλληνες προμηθευτές αφετέρου στην εύρεση κατάλληλων ακινήτων που θα φιλοξενήσουν τα καταστήματά της.

Στον τομέα των ακινήτων η αλυσίδα φέρεται να έχει υπογράψει για ακίνητα σε Αθήνα, Τρίπολη και Λάρισα, αφήνοντας εκτός σε πρώτη φάση την Θεσσαλονίκη

Στην Ελλάδα τα ακίνητα που πληρούν τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Mere είναι αρκετά, δεδομένου ότι λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν προκύψει σχετικές ευκαιρίες.

Η Mere αναζητά ακίνητα σε πόλεις και οικισμούς άνω των 25.000 κατοίκων, εντός των πόλεων, σε βιομηχανικές ζώνες ή κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους. Ο καθαρός χώρος πωλήσεων θα πρέπει να είναι μεταξύ 650 και 1.100 τ.μ. και να διαθέτει τουλάχιστον 10 θέσεις στάθμευσης. Η Αρκαδική πρωτεύουσα πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.

Αποτελεί το σήμα της ρωσικής αλυσίδας Svetofor για τις αγορές εκτός Ρωσίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα ενώ έχει επεκταθεί και σε αγορές όπως Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, και η Κίνα. Οι επόμενες στόχοι επέκτασης της εταιρείας είναι οι Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.