Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Βραχάτι διαφημιστικό

#Μένουμε_Βραχάτι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Βραχατίου! (video)

Με ένα πολύ όμορφο βίντεο αναδεικνύονται οι ομορφιές και οι ανέσεις της ομορφότερης παραλίας του Κορινθιακού

Το Βραχάτι είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί ξανά! Οι επιχειρηματίες και έμποροι του Βραχατίου μαζί με τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την πρωτοβουλία «#Μένουμε_Βραχάτι», με στόχο να στηρίξουν κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση της πόλης. 

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα ένα καλαίσθητο βίντεο που παρουσιάζει το Βραχάτι και την όμορφη παραλία του. 

«Η πρόσφατη κρίση έχει αφήσει βαθιές πληγές στην αγορά και οι περιορισμένες τουριστικές ροές δημιουργούν αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα, στην επιχειρηματική κοινότητα της πόλης», αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βραχατίου Βαγγέλης Τσάκωνας στο Vrachati.gr. 

«Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Βραχατίου από την πρώτη στιγμή τόνισε πόσο σημαντικό είναι να σταλεί το μήνυμα ότι ο τόπος μας είναι ανοικτός και έτοιμος να υποδεχτεί φίλους και επισκέπτες.

Η καμπάνια «#Μένουμε_Βραχάτι» αποτελεί την πρώτη από μία σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, με στόχο να ενημερώσουμε το κοινό για τις υπηρεσίες και τις μοναδικές προσφορές που θα βρει ο καταναλωτής που επισκέπτεται το πιο όμορφο και ασφαλές κομμάτι του Κορινθιακού», καταλήγει ο κ. Τσάκωνας.

Δείτε το όμορφο βίντεο για το Βραχάτι: 

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.