Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Όλες οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου για το 2015

Μένει ζωντανό σε συνθήκες κορωνοϊού το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου

Έστω κι' έτσι η τέχνη βρήκε τρόπους να συναντήσει το κοινό.

Ηρώδειο, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου και «μικρή Επίδαυρος» θα φιλοξενήσουν το πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου  προσαρμοσμένο στις συνθήκες κορωνοϊού.

Αυτό περιλαμβάνει μόλις 17 ελληνικές παραγωγές μουσικής θεάτρου και όπερας με 300 καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στα δύο θέατρα της Επιδαύρου και το Ηρώδειο, όπως ανακοίνωσε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Με τις πέντε  πρώτες σειρές άδειες και με τους «Πέρσες» του Αισχύλου ανοίγει το εμβληματικό θέατρο της Επιδαύρου, ακολουθούν η Λυσιστράτη και οι Όρνιθες του Αριστοφάνη.

Τις μουσικές παραστάσεις στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου θα εγκαινιάσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στις 17 & 18 Ιουλίου.

Για το Ηρώδειο που είναι χωρητικότητας 5.000 θέσεων φέτος σε συνθήκες κορωνοϊού μόλις 800 άνθρωποι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις. Στις 15 και 16 Ιουλίου δυο βραδιές είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Το φετινό πρόγραμμα στηρίζει αποκλειστικά την ελληνική δημιουργία που περνά δύσκολη περίοδο, έχοντας χάσει τη μισή και πλέον καλλιτεχνική σεζόν του χειμώνα. Κατά βάση αποτελείται από Κρατικές παραγωγές.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.