Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κόλλησαν οι μελέτες για τον κόμβο Αρχαίας Νεμέας – Δερβενάκια – Μυκήνες

Μελέτη εξπρές για τον κόμβο Φίχτι – Μυκήνες

Εντολή περιφερειάρχη να γίνει άμεσα η εκπόνηση της λόγω της επικινδυνότητας της διασταύρωσης. Στόχος να εχει υλοποιηθεί το έργο μέσα στο 2021.

Εντολή να ξεκινήσει άμεσα η εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή κόμβου στην εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση του δρόμου Φίχτι – Μυκήνες με τον δρόμο των αρχαιοτήτων, έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης με αφορμή ομόφωνο ψήφισμα φορέων από την πιο πάνω περιοχή, του Δήμου Αργους – Μυκηνών, ζήτησε μέσα σε τρεις μήνες να έχει ολοκληρωθεί η εν λόγω μελέτη, ώστε στη συνέχεια το Περιφερειακό Συμβούλιο να κηρύξει απαλλοτρίωση στην απαιτούμενη έκταση, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή του εν λόγω κόμβου, ώστε να έχει υλοποιηθεί το αργότερο μέσα στο 2021.

Οπως σημείωσε ο Π. Νίκας, οι επισημάνσεις στο ψήφισμα είναι ακριβείς καθώς το συγκεκριμένο σημείο έχει σταθεί αφορμή να χαθούν πολλές ανθρώπινες ζωές μέχρι σήμερα.

Το εν λόγω ψήφισμα εγκρίθηκε την περασμένη Κυριακή 21 Ιουνίου, σε γενική συνέλευση, στο Φίχτι, στην οποία μετείχαν τα Τοπικά Συμβούλια Μυκηνών και Φιχτίου, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μπορσίου και Μοναστηρακίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιχτίου, του Αθλητικού Ομίλου Φιχτίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπορσίου, του Αθλητικού Συλλόγου Μπορσίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυκηνών, του Αθλητικού Ομίλου Μυκηνών – Μοναστηρακίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μοναστηρακίου.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.