Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μαραθώνιος Ναυπλίου

Μέχρι πότε θα γίνεται επιστροφή χρημάτων για τον μαραθώνιο Ναυπλίου

Τι θα γίνει με όσους έχουν αιτηθεί επιστροφή και δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα γίνεται η επιστροφή των συνδρομών που δόθηκαν για συμμετοχή στον Μαραθώνιο Ναυπλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Οργανωτική επιτροπή:

«Αγαπητοί συμμετέχοντες, αφού σας ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά για την κατανόηση στην πολύ δύσκολη απόφαση της Ο.Ε. του Μαραθωνίου Ναυπλίου για την αναβολή του αγώνα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές των συνδρομών των συμμετοχών θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουνίου.

Σκύψαμε πάνω από τα αιτήματα σας με την δέουσα προσοχή και ευθύνη που χρειαζόταν σε αυτή την πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όσους έχουν αιτηθεί την επιστροφή και για κάποιο λόγο δεν έχει πραγματοποιηθεί, αφού ελέγξουν ξανά τον λογαριασμό και την κάρτα τους, να μας ενημερώσουν στο registrations@nafpliomarathon.gr

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας!»

Η νέα ημερομηνία του αναβληθέντος λόγω κορωνοϊού Μαραθωνίου συμπίπτει με αυτή του Παλαμήδειου Άθλου, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ακριβώς θα συνδυαστούν οι δύο αυτές διοργανώσεις.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.