Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
απινιδωτές

Μεγαλόπολη: Εγκαταστάθηκαν απινιδωτές σε κεντρικούς χώρους της πόλης

Με στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους

Η άμεση αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής μπορεί να σώσει ζωές και στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Μεγαλόπολης, προχώρησε στην αγορά αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, που τοποθετήθηκαν πολυσύχναστους δημόσιους χώρους. 

Η τοποθέτηση απινιδωτών, απλής και εύκολης χρήσης, έχει ως στόχο την προάσπιση της υγείας των πολιτών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Παρουσία του Δημάρχου κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σιέμπου, ολοκληρώθηκε η παράδοση των απινιδωτών σε επιλεγμένους χώρους, όπως στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης, στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στο Ανοικτό Στάδιο, στα ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης και στο Πνευματικό Κέντρο ‘’Ο Πολύβιος’’, όπου δύναται να χρησιμοποιούνται από ειδικά εκπαιδευμένους  υπαλλήλους και πολίτες.

Την επόμενη περίοδο θα γίνει παρουσίαση στους δημοτικούς υπαλλήλους του τρόπου χρήσης/λειτουργίας του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ενώ σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν σεμινάρια αντιμετώπισης αιφνίδιων καρδιακών επεισοδίων και εκπαίδευσης στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

«Με υπευθυνότητα, προγραμματισμό και προπάντων σεβασμό και ενεργό ενδιαφέρον απέναντι στους συμπολίτες μας, η κίνηση αυτή συμβάλλει στην παροχή  πολύτιμης βοήθειας, προκειμένου να σωθεί όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη, μια ανθρώπινη ζωή», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Μεγαλόπολης.   

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.