Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βοήθεια στο σπίτι

Μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία παραχωρεί αυτοκίνητά της στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Για την υποστήριξη του έργου των κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων στην αντιμετώπιση της πανδημίας

Δωρεάν παραχωρεί στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων τα αυτοκίνητά της μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία, ενισχύοντας μ' αυτόν τον τρόπο τη μάχη που δίνεται καθημερινά για την υποστήριξη της κοινωνίας έναντι της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Το νέο διαδόθηκε με επείγον έγγραφο του προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου προς τους δημάρχους της χώρας, όπου τους ζητούσε να δηλώσουν  χθες Τετάρτη 18 Μαρτίου, τις ανάγκες τους σε οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν για κοινωνικές υπηρεσίες στις ευπαθείς ομάδες. 

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Παπαστεργίου μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία εκδήλωση την πρόθεση «να παρέχει προς τους δήμους δωρεάν αυτοκίνητά της για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχουμε ως Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, όπως είναι μεταξύ άλλων το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"». 

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.