Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιλλουμινάτοι

Με συνταγή Ιλλουμινάτων: Όταν η φαντασίωση για τον κορωνοϊό γίνεται επικίνδυνη

Στον Εισαγγελέα 21 περιπτώσεις αναφορών στο διαδίκτυο για τον Covid-19 και θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία (video illuminatoi)

Όλα τα είχαμε δει κι όλα τα είχαμε ακούσει, αλλά το ότι Ιλλουμινάτοι (Αδελφότητα κατά των προλήψεων αλλά και κατά της κρατικής εξουσίας ιδρύθηκε στη Βαυαρία το 1776 από τον Άνταμ Βάισχαουπτ και διαλύθηκε το 1783) θα βρίσκονταν μαζί με τους μασόνους πίσω από τον Κορωνοϊό, ξεπερνά κάθε φαντασία και χρίζει ιατρικής παρακολούθησης.
Τέτοια βίντεο και απόψεις κυκλοφορούν κατά δεκάδες στο διαδίκτυο, αποσκοπώντας άλλοτε στην πολιτική επιρροή, συνήθως προς την ακροδεξιά, κι άλλοτε στην επισκεψημότητα. Σε πολλές περιπτώσεις δεν χρειάζεται να παρεμβαίνουν μόνο οι εισαγγελείς αλλά και οι ψυχίατροι. Ο Κορωνοϊός, είτε κατασκευάστηκε, είτε μεταλλάχτηκε, υπάρχει και μας απειλεί και τέτοιου είδους γελοίες υποθέσεις, όπως το συγκεκριμένο βίντεο που αναφέρεται στους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 αποτελούν παγίδες για τους αφελείς.

 

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας υπεβλήθησαν πριν 2 μέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για ποινική αξιολόγηση 21 περιπτώσεις με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια για το θέμα του κορωνοϊού Covid-19.

Ειδικότερα:
-10 περιπτώσεις αφορούν αναφορές ομάδων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη μη χρήση μάσκας στα σχολεία, 1 περίπτωση αφορά βίντεο για το ίδιο θέμα και
-10 περιπτώσεις αφορούν αναφορές σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια που παροτρύνουν τους πολίτες να μην τηρούν τα μέτρα αποφυγής διασποράς της πανδημίας.

 

Home design

 

Σχόλια

Σκεπτόμενος Έλλην. (χωρίς επαλήθευση) Δευτέρα 24/08/2020 - 21:33

Δεν ξέρω αν έχουν οι ιλουμινατι σχέση με τον κορόνα ιο πιστεύω όμως ο αρθρογραφος ελαχιστη με την πληροφόρηση . Οι ιλουμινατοι με τον κορωνα δεν εχουν σχεση αλλα με το τεκτονικο ιδρυμα σιγουρα εχουν σχέση . Δεν διαλύθηκαν το έτος που ισχυρίζεστε αλλά υπάρχουν και βασιλεύουν μάλιστα ο σημερινός παγκοσμιος διοικητής είναι ο Έλληνας Νικόλαος Λαος και οπωσδήποτε δεν ειναι μια οργανωση κατα των προληψεων και της εξουσιας ....ποσο τρελλή φαντασία πρέπει να χεις για να το πεις αυτό.. .😂

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.