Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ποδηλατικος διαγωνισμός

Με ποδήλατο στη δουλειά

Αδιάφορη η Αργολίδα για τους ποδηλάτες

Δήμοι εταιρείες ομάδες ποδηλατών ή και μεμονωμένοι ποδηλάτες μπορούν να συμμετάσχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Με Ποδήλατο στη Δουλειά” ο οποίος γίνεται υπό της αιγίδα της ΚΕΔΕ και του CIVITAS CY-EL, καταγράφεται για κάθε πόλη ξεχωριστά και διαρκεί από 18 έως 31 Μαΐου. Οι δήμοι μπορούν να παρακινήσουν τους δημότες τους αλλά και τους εργαζόμενους τους και να καταχωρηθούν στο διαγωνισμό.

Αυτή τη στιγμή το site https://biketowork.gr βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο μέχρι την έναρξη και έτσι μπορείτε να καταχωρήσετε χιλιόμετρα δοκιμαστικά, να στήσετε τις ομάδες σας και να οργανωθείτε. Στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι καταχωρήσεις απ’ το μηδέν.

Κάθε χρόνο τα χιλιόμετρα καταχωρούνται καθημερινά και αναρτώνται στο site για να παρακολουθούμε το διαγωνισμό που έχει μεγάλη σημασία και μεταξύ των δήμων. Μέχρι σήμερα κανένας δήμος της Αργολίδας δεν έχει δηλώσει συμμετοχή επιβεβαιώνοντας ότι οτιδήποτε μέτρα αφορούν το ποδήλατο γίνονται τυχαία και για λόγους εντυπωσιασμού και μόνο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
Ζείτε πολύ μακριά για να πάτε με ποδήλατο στην δουλειά: μύθος ή πραγματικότητα;
Ο δεύτερος σημαντικότερος λόγος που αποτρέπει τον κόσμο από το να πάει με ποδήλατο στη δουλειά, σύμφωνα με την γρήγορη δημοσκόπηση μας. Ας δούμε τα δεδομένα.
Περίπου το 50% των μετακινούμενων ζουν σε απόσταση το πολύ 5 χλμ. από την εργασία τους, ενώ ένα μικρότερο ποσοστό σε απόσταση 15 χλμ. Τον χρόνο που μπορεί να χάνετε όταν κάνετε πετάλι για 10 με 20 χλμ. προς την δουλειά κάθε μέρα, θα τον κερδίσετε πίσω με τα οφέλη στην υγείας σας, εξοικονόμηση χρημάτων και δεν θα χρειάζεστε έξτρα χρόνο για γυμναστική.

 

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.