Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δημοτική Χορωδία Άργους - Μυκηνών

Με νέο μαέστρο η Δημοτική Χορωδία Άργους

Στις 9 του Δεκέμβρη η πρώτη συνάντηση.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 5 Δεκ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η Χορωδία του Δήμου Άργους ξεκινά τις φετινές συναντήσεις με ανανεωμένο πρόγραμμα, με τη φιλοδοξία να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παλαιών και των νέων χορωδών και με την καθοδήγηση του νέου Μαέστρου και Μουσικολόγου Νίκου Καπετάνιου.

Ο Νίκος Καπετάνιος γεννήθηκε στο Άργος. Οι μουσικές του σπουδές στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνουν: Πτυχίο Μουσικολογίας και Μουσικοπαιδαγωγικής του τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Διεύθυνση Φωνητικών Συνόλων, Solfege, Μουσικοπαιδαγωγική Επάρκεια, Διεύθυνση Μπάντας, Μορφολογία Μουσικής, Ενοργάνωση Πνευστών και Κρουστών Οργάνων, Πτυχίο Αρμονίας, Αντίστιξης και Ενοργάνωσης του Ωδείου Ε. Σαμαρά.

Η εργασιακή του εμπειρία στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει διδασκαλία Ανώτερων Θεωρητικών, Διεύθυνση Χορωδίας καθώς και Διεύθυνση Ορχηστικού Συνόλου. Σήμερα, θέτει αυτή την πολύτιμη γνώση και εμπειρία στους συμπολίτες μας μαζί με τη διάθεσή του να προσφέρει στον γενέθλιο τόπο του. 

«Με την ενεργή συμμετοχή σου στη χορωδία έχεις τη δυνατότητα να εμπνεύσεις και να εμπνευστείς καλλιεργώντας τη φωνή και το πνεύμα σου. Απευθυνόμαστε σε δημιουργικά άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου», σημειώνει ο Μαέστρος.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα «Δανάη» στους Στρατώνες του Καποδίστρια.

Περισσότερες πληροφορίες: 6945387937 ή στο e-mail nkapetan7@hotmail.com και στο τηλ. 6944333811.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2