Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Μαλτέζος και Παναγιώτης Νίκας στην Λυσιστράτη στην Επίδαυρο

Με μάσκες Νίκας και Μαλτέζος στην Επίδαυρο για την «Λυσιστράτη»

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας παρακολούθησαν την Αριστοφανική κωμωδία που ανέβασε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το Εθνικό Θέατρο, συνοδευόμενοι από εκλεκτή παρέα.

Στην Επίδαυρο βρέθηκε το Σαββατόβραδο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να παρακολουθήσει την «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο για τρεις παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο, σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Η παραστάσεις δόθηκαν στα πλάισια του φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2020.

Ο Περιφερειάρχης συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη και τον Πρόεδρο της Πελοπόννησος Α.Ε. Σωτήρη Μουρίκη. Μαζί ήταν επίσης ο Δήμαρχος Τριπόλεως Κώστας Τζιούμης και ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τάσος Τζανής.

Κατά την είσοδό τους στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ο Παναγιώτης Νίκας και ο Γιάννης Μαλτέζος φορούσαν μάσκα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Μαλτέζος Νϊκας Λυσιστράτη Επίδαυρος

 

Μετά το πέρας της παράστασης φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, έξω από τον χώρο του θεάτρου. 

Γιάννης Μαλτέζος και Παναγιώτης Νίκας στην Λυσιστράτη στην Επίδαυρο

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.