Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

Με ανανεωμένο στόλο στη μάχη της καθαριότητας ο Δήμος Ναυπλιέων

Τα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου «παρέλασαν» μπροστά από το Μπούρτζι.

Τέσσερα νέα απορριμματοφόρα συλλογής - αποκομιδής απορριμμάτων, τα οποία έχουν χώρο 14 κυβικά και μπορούν να μεταφέρουν έως 8 τόνους σκουπίδια, απέκτησε ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η παρουσίαση των οχημάτων, που κόστισαν 800.000 ευρώ, έγινε σήμερα στο Πι του λιμανιού, παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου , του Αντιδημάρχου καθαριότητας, Σταύρου Γαβρήλου και φυσικά των εργαζομένων στον νευραλγικό αυτόν τομέα.

Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

Σε σχετική δήλωση του Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου αναφέρεται ότι: «Η καθαριότητα είναι στην πρώτη γραμμή των αναγκών πολιτών, δημοτών, κατοίκων, επισκεπτών και στις πολύ άμεσες προτεραιότητες του Δήμου Ναυπλιέων. Όλα τα προηγούμενα έξι χρόνια μέχρι σήμερα έγινε και γίνεται συστηματική δουλειά, αλλά το κομβικό σημείο της επίτευξης των στόχων και της τελικής επιτυχίας είναι και θα είναι η αλλαγή νοοτροπίας, παιδείας και φιλοσοφίας των πολιτών. Βήματα έγιναν πολλά, αλλά απαιτείται περισσότερη συμμετοχή και ενεργοποίηση των πολιτών και επαγγελματιών στον Δήμο. Μεγάλη ευθύνη για την σταθερά επιτυχημένη πορεία της καθαριότητας έχουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν, που κάνουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιές του Δήμου».

Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

Απορριμματοφόρα Δήμος Ναυπλιέων

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.