Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαύρα σκοτάδια στο Ναύπλιο εν μέσω κακοκαιρίας. Κίνδυνος θάνατος για τους οδηγούς!

Απροετοίμαστη για τον Αντίνοο η ΔΕΗ. Απαράδεκτη η κατάσταση και στον δρόμο Άργους - Ναυπλίου, από Τίρυνθα για Δαλαμανάρα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 16 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Απαράδεκτη είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση στην πόλη του Ναυπλίου αλλά και στην Επαρχιακή Οδό Άργους - Ναυπλίου και ενώ η καταιγίδα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Όπως καταγγέλουν οδηγοί η ορατότητα είναι εξαιρετικά μειωμένη και ο φωτισμός ανύπαρκτος, ενώ ήδη έχει πέσει το σκοτάδι.

Από την Δαλαμανάρα μέχρι και τις φυλακές της Τίρυνθας αυτή την στιγμή δεν υπάρχει φωτισμός, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε κεντρικά σημεία του Ναυπλίου όπου έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, λόγω του ότι οι λάμπες σε αρκετά σημεία δεν έχουν ανάψει!

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο

Η ΔΕΗ εμφανίζεται μέχρι στιγμής απροετοίμαστη απέναντι στο προβλεπόμενο κύμα κακοκαιρίας και θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών και πολιτών, λόγω της ανεπάρκειάς της να τροφοδοτήσει με ρεύμα τους δρόμους της πόλης, την στιγμή που αυτή βρίσκεται μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

Ευτυχώς τα καιρικά φαινόμενα αυτή την στιγμή είναι πολύ ηπιότερα του αναμενομένου και ας ελπίσουμε να συνεχιστούν έτσι, γιατί η κατάσταση με τον φωτισμό στους δρόμους αυτή την στιγμή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Απροετοίμαστοι για τον Αντίνοο στο Ναύπλιο

 

 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.