Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ερμιονίδα erasmus

Μαθητές από 5 Ευρωπαϊκές χώρες γνώρισαν την Ερμιονίδα

Ενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία του Γυμνασίου Κρανιδίου και του Δήμου.

Μαθητές από Ιταλία, Ισπανία, Σουηδία, Πορτογαλία και Λιθουανία βρίσκονται στην Ερμιονίδα αυτές τις μέρες μέσω προγράμματος Erasmus. Ο δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής τους υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, αναφερόμενος στις ευκαιρίες και εμπειρίες του προγράμματος.

Η επίσκεψή τους στην Ερμιονίδα, τις αρχαιότητες και μνημεία της (Λαογραφικό, Παιχνιδιών κλπ), τους τόπους παραγωγής, προϊόντων της και η φιλοξενία από τους μαθητές του Γυμνασίου Κρανιδίου μετέφεραν, σε συνδυασμό με την γαστρονομία του τόπου τις συνήθειες, αλλά και την ιστορία της. 

Ερμιονίδα erasmus

Ερμιονίδα erasmus

Ο Δήμος μετέφερε μαθητές και καθηγητες στην Ολυμπία και οι μαθητές καθηγητές των 5 χωρών, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν γνωρίζοντας το χώρο που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. 

Οι μαθητές και οι καθηγητές τους μετέφεραν στον δήμαρχο τον ενθουσιασμό τους από την φιλοξενία, την Οργάνωση του Γυμνασίου και τον εντυπωσιασμό τους για όλες τις μέρες που πέρασαν στην περιοχή. 

Ερμιονίδα erasmus

Ερμιονίδα erasmus

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.