Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι κώδικες του Πυθαγόρα

Μαθηματική διάλεξη στο Άργος

«Η νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσας και οι κώδικες του Πυθαγόρα» από τον Ελευθέριο Αργυρόπουλο.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και ώρα 7μ.μ ,στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος, θα πραγματοποιηθεί  διάλεξη με θέμα: «Η νοημοσύνη της Ελληνικής Γλώσσας και οι κώδικες του Πυθαγόρα» από τον μαθηματικό Ελευθέριο Αργυρόπουλο.

Ο κ.Αργυρόπουλος, εκτός των λαμπρών του επιδόσεων στο πεδίο της μαθηματικής επιστήμης, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις μελέτες του σχετικά με την Ελληνική Γλώσσα, μέσα από τις οποίες αναδεικνύεται ότι η μοναδικότητά της υφίσταται στο γεγονός ότι αυτή δεν αποτελεί απλά ένα επικοινωνιακό μέσο αλλά έναν φορέα νοητικών μηνυμάτων. 

Μέσα από την ομιλία αυτή θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους ακροατές σε ένα ταξίδι γνώσης για το μεγαλείο της Γλώσσας η οποία γνωριζει, μέσω των λεξαριθμικών ισοψήφων, την προέλευση και τις δομικές σταθερές του φυσικού κόσμου, τις έννοιες των μαθηματικών και των επιστημών, τα ιστορικά γεγονότα και την σχέση ανάμεσα στο Ανθρώπινο Είναι και το Κοσμικό Γίγνεσθαι.

 

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.