Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου

Μάθημα μετ' εμποδίων στο Κουτσοπόδι

Τι συνέβη, σύμφωνα με την δημοτική παράταξη Χειβιδόπουλου.

Για προβλήματα που δημιουργήθηκαν σήμερα στο δημοτικό σχολείο Κουτσοποδίου τα οποία οδήγησαν στο να μην γίνει μάθημα σε κάποιες τάξεις, κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Χειβιδόπουλου «Δυνατή πόλη ξανά».

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη αναφέρει πως πλημμύρισαν αίθουσες και υπήρξε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, απευθύνοντας ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή, από την οποία αναμένεται σχετική απάντηση.

Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση: 

«Πληροφορηθήκαμε από ανήσυχους γονείς, ότι σήμερα δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του νεόκτιστου Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου. Όπως πληροφορηθήκαμε, πλημμύρισαν αίθουσες και υπήρξε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, τις οποίες επικαλούμαστε γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την συνήθως λαλίστατη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε αρκετές τάξεις του σχολείου δεν πραγματοποιήθηκε μάθημα.

Επίσης, όπως πληροφορηθήκαμε από εκπαιδευτικούς του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων ζήτησε από τη Σχολική Επιτροπή να μην γίνουν αύριο μαθήματα για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αίτημα το οποίο όμως αντιμετώπισε αρνητικά η Σχολική Επιτροπή και ο Δήμος.

Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου

Εμείς υποβάλουμε τα παρακάτω ερωτήματα και περιμένουμε απαντήσεις, όπως και οι γονείς αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες:

  • Ποιο είναι το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου;
  • Πού οφείλεται ένα τέτοιο πρόβλημα, σε ένα καινούργιο σχολείο, το οποίο μόλις πρόσφατα παρελήφθη και εγκαινιάσθηκε από τον Δήμαρχο με ιδιαίτερες θριαμβολογίες;
  • Τι ενέργειες γίνονται για την αποκατάσταση της ζημιάς;
  • Ποια είναι η άποψη του συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για το πρόβλημα, την αντιμετώπισή του και την λειτουργία του σχολείου με ασφάλεια;
  • Γιατί δεν υπάρχει μέχρι τώρα δημόσια ενημέρωση από την Σχολική Επιτροπή, αφού λόγω του προβλήματος επηρεάζεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου;»

Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου

Φωτογραφίες: Eurokinissi (Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.