Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
tango Anastasiou -Neterou

Μάθετε να χορεύετε δωρεάν Αργεντίνικο tango στο Άργος

Θα ακολουθήσει Milonga με μακρινές μουσικές για κοντινούς ανθρώπους

Στα βήματα του Αργεντίνικου tango θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να χορεύουν όσοι και όσες παραβρεθούν αυτό το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Homies Cafe Bistro, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 6Α, στο Άργος.

Αρχάριοι, αρχάριες και μη μπορούν να συμμετέχουν σε ένα δωρεάν μάθημα με τους Libertango Dance Studio Maestros Σοφία Νετέρτου και Ηλία Αναστασίου, στον ίδιο χώρο. Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Milonga με μακρινές μουσικές για κοντινούς ανθρώπους, που διοργανώνει η ομάδα τανγκέρος της Αργολίδας Tango de las Afueras.

Η είσοδος στη Milonga είναι ελεύθερη και ο καθένας μπορεί να πάρει ότι επιθυμεί από το κατάστημα, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά για την ομάδα της Αργολίδας, που θα κόψει και την πίτα της.
«Γιατί το κρύο, μεταξύ άλλων, θέλει και τάνγκο», όπως λένε οι διοργανωτές, συμπληρώνοντας: «σας περιμένουμε να μοιραστούμε τις μακρινές μουσικές και τους κοντινούς ανθρώπους».

Λάτρεις του Αργεντίνικου ρυθμού και όπου γης Milongueros, καλούνται να …φορέσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αφεθούν στη μαγεία των tangos.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.