Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Λαΐκή Δημοκρατία της Κίνας

Μαθαίνει κινέζικα η Πελοπόννησος

Να ανοίξει τα φτερά της στον Μοριά ετοιμάζεται η Σιτσουάν

Εντατικά μαθήματα Κινέζικων θα πρέπει να αρχίσουν οι Πελοποννήσιοι αν οριστικοποιηθεί η αεροπορική απευθείας σύνδεση του Μοριά με την Κίνα. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες την απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Καλαμάτα, της Τσενγκτού, πρωτεύουσας της κινεζικής επαρχίας Σιτσουάν, συζήτησε στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με την πολυμελή αντιπροσωπεία υπό τον Γι Ζουάνγκ, αντιπρόεδρο της μόνιμης επιτροπής του Επαρχιακού Λαϊκού Κογκρέσου της Σιτσουάν.

Η συζήτηση αφορούσε, μεταξύ άλλων, στις τουριστικές ανταλλαγές και ανταλλαγές μαθητών – φοιτητών μέσω του προγράμματος Εράσμους.

Η περιοχή της Σιτσουάν έχει  93.000.000 κατοίκους και τριπλάσια έκταση από τη χώρα μας. Πέρυσι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Σιτσουάν Γουάν Νινγκ, υπέγραψε “μνημόνιο κατανόησης για την ενίσχυση των φιλικών ανταλλαγών και συνεργασίας” μεταξύ της επαρχίας Σιτσουάν και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.