Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανδριανός - Μανιάτης

Μανιάτης και Ανδριανός για το πολυνομοσχέδιο

Καζινόπληκτη αριστερά και πολύτεκνοι.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Για πολιτική μετάλλαξη και μεταμορφισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που μετατράπηκε από “ριζοσπαστική” σε “καζινόπληκτη” αριστερά, κάνει λόγο ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της βουλής για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών με το νέο πακέτο μνημονιακών μέτρων.

Αντίστοιχα ο Γιάννης Ανδριανός τονίζει, μεταξύ άλλων πως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντί να στηρίζει τους Έλληνες πολύτεκνους και τρίτεκνους, τους δίνει με το νομοσχέδιο αυτό ένα ακόμη χτύπημα, που έρχεται να προστεθεί στα πολλά και δυσβάσταχτα βάρη που έχει επισωρεύσει με την πολιτική της στις ελληνικές οικογένειες.

Με το νέο νόμο κάθε τρίτεκνος θα λάβει 1.344 ευρώ, χάνοντας το 1/3 του επιδόματος, ενώ μια πολύτεκνη οικογένεια με τέσσερα παιδιά και ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ λάμβανε με το νόμο της κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας 2.640 ευρώ το χρόνο που μειώνονται τώρα σε 2.016 ευρώ, χάνοντας έτσι το 1/4 του επιδόματος.

Γιάννης Ανδριανός

Όπως σημειώνει ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ έφθασαν στο σημείο να θεωρούν εύπορες τις τρίτεκνες ελληνικές οικογένειες με εισόδημα 13.500 ευρώ, πάνω από το οποίο, σύμφωνα με το νόμο που εισάγει η σημερινή Κυβέρνηση, δεν θα χορηγείται επίδομα στήριξης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2