Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Μαλτέζος σύσκεψη

Μαλτέζος: Τα σχολεία να κλείσουν τελευταία αν παρουσιαστεί κορωνοϊός στην Αργολίδα

Μεγάλο ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς και γονείς για την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Τηλεδιάσκεψη για υγειονομικά θέματα που προκύπτουν λόγω της πανδημίας του Covid-19 στις σχολικές μονάδες, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με τη συμμετοχή της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως.

Σε αυτή έλαβαν μέρος ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, η κα Παγώνη - Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», η κα Γαρυφαλλιά Πουλάκου - Καθηγήτρια Παθολογίας του ΕΚΠΑ και Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος στο Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ», ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων.

Η τηλεδιάσκεψη την οποία παρακολούθησαν πάνω από 100 άτομα από την εκπαιδευτική κοινότητα και την πλευρά των γονέων, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και διαφωτιστική, δίνοντας απαντήσεις στο τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση που ανιχνευτεί κάποιο κρούσμα σε σχολείο του νομού..

«Η δια ζώσης διδασκαλία είναι αναντικατάστατη και για το λόγο αυτό κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να λειτουργούν τα σχολεία μας πάση θυσία και να είναι οι τελευταίες δομές που θα κλείσουν αν παρουσιαστεί πρόβλημα στην Αργολίδα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Μαλτέζος.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.