Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Συνέντευξη Γιάννη Μαλτέζου

Μαλτέζος: Είναι απολύτως προφανές ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί ο Πέτρος Τατούλης

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους Αργολιδείς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis.

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διευρύνει τους πολιτικούς του ορίζοντες, περνώντας από τα δημοτικά του Άργους στην διεκδίκηση μιας θέσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εξηγεί ο Γιάννης Μαλτέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άκη Ντάνο.

Ο γνωστός δικηγόρος του Άργους επέλεξε τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» λόγω του αξιόλογου αυτοδιοικητικού έργου που έχει παράγει ο Παναγιώτης Νίκας ως δήμαρχος Καλαμάτας, σε αντίθεση με την παράταξη Τατούλη που έχει επιδοθεί σε μικροέργα και εξυπηρετήσεις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Μαλτέζος.

«Έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς ως Πελοπόννησος, έχουμε γίνει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, μας επιβάλλεται το ένα πρόστιμο μετα το άλλο», σημειώνει αναφερόμενος στο νούμερο ένα πρόβλημα της Αργολίδας και της Πελοποννήσου που είναι η διαχείριση των απορριμμάτων.

Συνέντευξη Γιάννη Μαλτέζου

Ο κ. Μαλτέζος απαριθμεί τα σημαντικά έργα που υποσχέθηκε η Περιφερειακή Αρχή για την Αργολίδα αλλά δεν έγιναν ποτέ. «Είναι απολύτως προφανές ότι δεν πρέπει να ψηφιστεί ο Πέτρος Τατούλης», υπογραμμίζει.

Απαντά επίσης στο ερώτημα «γιατί χρειάζονται νέοι άνθρωποι για να εφαρμοστούν πολιτικές στην Ελλάδα που δεν εφαρμόστηκαν τόσα χρόνια;» παραθέτοντας μεταξύ άλλων μία φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τέλος στέλνει το δικό του μήνυμα στους Αργολιδείς και τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας, καλώντας τους να στηρίξουν τον Παναγιώτη Νίκα ώστε το αύριο στην Πελοπόννησο να είναι διαφορετικό από το σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House (Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.