Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαλτέζος: Δυνατό και λαμπερό brand name η επένδυση στην Κοιλάδα

Η επένδυση αυτή αλλάζει το επίπεδο του ελληνικού τουρισμού

Το Πόρτο Χέλι και η Ερμιονίδα αποτελούν γνωστό τουριστικό προορισμό βέβαια αλλά είναι η πρώτη φορά που ο Τουρισμός αποκτά το μέγεθος και το βάθος, ώστε να φτιαχτεί ένα νέο, δυνατό και λαμπερό brand name, δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, με αφορμή την τελετή θεμελίωσης του υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Kilada Hills.

Ο κος Μαλτέζος ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, και του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, δήλωσε:

«Μία πολύ σημαντική επένδυση θεμελιώθηκε σήμερα στην Αργολίδα, στην Κοιλάδα της Ερμιονίδας από Υπουργούς, σημαίνοντα στελέχη και βουλευτές της Κυβέρνησης, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχο Ερμιονίδας και Αντιδημάρχους Ερμιονίδας

Είναι η πρώτη στρατηγική επένδυση που αδειοδοτείται μέσω της διαδικασίας των ΕΣΧΑΣΕ (Ειδικά Σχέδια Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων). Στρατηγική λέγοντας λαμβάνουμε υπόψη το μέγεθος της επένδυσης, άνω των 400 εκατομμυρίων Ευρώ, το βαθμό ανάπτυξης του τουρισμού στην Πελοπόννησο, την άνοδο της ποιότητας των εισερχομένων τουριστών. Το Πόρτο Χέλι και η Ερμιονίδα αποτελούν γνωστό τουριστικό προορισμό βέβαια αλλά είναι η πρώτη φορά που ο Τουρισμός αποκτά το μέγεθος και το βάθος, ώστε να φτιαχτεί ένα νέο, δυνατό και λαμπερό brand name.

Η επένδυση αυτή δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι δημιουργεί 800 νέες θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της κατασκευής και 600 μετά. Και επίσης σημαντικό ότι θα επιμορφώσει μία ολόκληρη γενιά εργαζόμενων στον τουρισμό, με υψηλότατα στάνταρντς, γεγονός που από μόνο του αλλάζει το επίπεδο του ελληνικού τουρισμού.

Απαντά επίσης η επένδυση αυτή στο αίτημα του τουρισμού για επέκταση της σαιζόν και τους 12 μήνες του χρόνου και όχι μόνο για δύο μήνες όπως συμβαίνει συνήθως.

Απομένει στην κυβέρνηση και σε εμάς, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, να βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό ώστε να βελτιώσουμε ή να δημιουργήσουμε εκείνες τις απαραίτητες Υποδομές ώστε μία τέτοια επένδυση να εξελιχθεί και να εκπληρώσει τους σκοπούς της».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.