Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Μαγνητικός τομογράφος

Μαγνητική σε ιδιώτες λόγω ...έλλειψης προσωπικού!

Εντάσεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ο Μαγνητικός Τομογράφος δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης του αναγκαίου εξειδικευμένου προσωπικού στο ακτινολογικό τμήμα.

Το αποτέλεσμα είναι να μην γίνονται μαγνητικές τομογραφίες και οι ασθενείς να ταλαιπωρούνται και υποχρεώνονται να πληρώνουν στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. 

Για το θέμα υπέβαλαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας βουλευτές του ΚΚΕ. τονίζοντας πως οι εργαζόμενοι που εκτελούν τις εντολές της διοίκησης και αρνούνται να κλείσουν ραντεβού για μαγνητικές τομογραφίες γίνονται δέκτες δίκαιων παραπόνων ή πολλές φορές δέχονται και φραστικές επιθέσεις χωρίς να έχουν ευθύνη.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κείμενο της ερώτησης, «σε πρόσφατη παράσταση των συνταξιουχικών σωματείων , με αφορμή περιστατικό, δόθηκε η απάντηση ότι γίνονται κάποιες μαγνητικές τομογραφίες σε ειδικές περιπτώσεις με εντολή του διοικητή! (με ποια κριτήρια άραγε)».

Ο Υπουργός ερωτάται τι μέτρα θα λάβει για να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες σε προσωπικό και να σταματήσουν οι κάτοικοι να ταλαιπωρούνται και να υποχρεώνονται να πληρώνουν στα ιδιωτικά διαγνωστικά  κέντρα.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.