Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παράνομη ναύλωση σκάφους στην Ερμιόνη

Μάχιμο το λιμεναρχείο Ναυπλίου

Κι' άλλη παράνομη ναύλωση σκάφους αυτή τη φορά στην Ερμιόνη
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 28 Ιουλ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Κατά τη διενέργεια ελέγχου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου, απογευματινές ώρες χθες, στο επαγγελματικό πλοίο αναψυχής «ΤΑΤΙΑΝΑ» Ν.Π. 9993, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Μανδράκια Ερμιόνης, διαπιστώθηκε ότι τελούσε υπό καθεστώς παράνομης ναύλωσης κατά παράβαση του άρθρου 7 του Νόμου 4256/2014, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ΄ αριθμού 3133.1-10229-2016/04-02-2016 Υπουργικής Απόφασης.

Παράνομη ναύλωση σκάφους στην Ερμιόνη

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι η πλοιοκτήτρια του ανωτέρω σκάφους ενώ είχε καταρτίσει και υπογράψει ναυλοσύμφωνο, με διάρκεια ναύλωσης από 25/07/2017 έως 31/07/2017, το οποίο είχε θεωρηθεί από τη Λιμενική Αρχή Πόρου και είχε καταχωρηθεί όπως προβλέπεται στο Ειδικό Έντυπο Πληροφοριακών Στοιχείων Πλοίου Αναψυχής, ο ναυλωτής και οι επιβάτες δεν επέβαιναν επί του πλοίου κατά τον κατάπλου του στην Ερμιόνη, χωρίς ο εκναυλωτής να έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε τροποποίηση των βασικών όρων του ναυλοσύμφωνου ή ακύρωση αυτού και προσκόμισή του στη Λιμενική Αρχή για θεώρηση και ανάλογη εγγραφή στο ΕΕΠΣΕΠΑ. 

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου κινήθηκε η διαδικασία για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2