Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
ΔΟΥ Ναυπλίου

Λύνει τα χέρια των λογιστών η ΔΟΥ - Κλειδάριθμος μέσω email και εξυπηρέτηση με ραντεβού

Σημαντική ενημέρωση από τον Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίου - Ερμιονίδας.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Συλλόγου Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ναυπλίας - Ερμιονίδας Γιώργου Καχριμάνη με τον προϊστάμενο της ΔΟΥ Ναυπλίου, κο. Σπυράκη, σχετικά με το πλαίσιο λειτουργίας της υπηρεσίας κάτω από τις συνθήκες του Covid-19, έγιναν γνωστά τα παρακάτω σημεία ως εξής:

1. Κάποιες εργασίες μπορούν να διεκπεραιωθούν μέσω email από την υπηρεσία, όπως για παράδειγμα η παραλαβή κλειδαρίθμου.

Για την απόκτηση κλειδαρίθμου μπορούμε με εξουσιοδότηση του πελάτη προς τον λογιστή μέσω της σελίδας government.gr/ εξουσιοδοτήσεις (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-exousiodoteses )να πάρουμε ηλεκτρονική εξουσιοδότηση από τον φορολογούμενο μέσω κωδικών taxisnet για να την υποβάλουμε στην υπηρεσία. Μπορούμε να στείλουμε από το δικό μας email τα στοιχεία που χρειάζονται και το αίτημα για κλειδάριθμο στο email της ΔΟΥ και έπειτα θα μας αποσταλεί πίσω στο email μας ο κλειδάριθμος. Ή με την προκαθορισμένη διαδικασία έως τώρα, με την φυσική παρουσία των φορολογούμενων ή της δικής μας, για την παραλαβή του κλειδαρίθμου αυτοπροσώπως από την ΔΟΥ σε προκαθορισμένη ώρα για την οποία θα πρέπει να ενημερωνόμαστε κάθε πρωί γιατί μπορεί να μεταβάλλεται.

2. Για εργασίες που αφορούν τα υπόλοιπα τμήματα της ΔΟΥ, θα μπορούμε να πηγαίνουμε έπειτα από επικοινωνία μαζί τους και συνεννόηση για ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους κάθε τμήματος.

Για τους λογιστές της Ερμιονίδας κάθε Τετάρτη θα βρίσκεται υπάλληλος της ΔΟΥ στο αντίστοιχο υποκατάστημα της υπηρεσίας στην περιοχή, για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών-φορολογούμενων, καθώς και των λογιστών.

Για τον τρόπο έκδοσης των κλειδαρίθμων η απόφαση βαρύνει αποκλειστικά τον κάθε λογιστή.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.