Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

ΤΕΣΤ COVID ΣΤΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟ

Λυγουριό: Μαθητής Γ΄ Λυκείου με κορωνοϊό. Ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει ιχνηλατήσεις.

Σχολική μονάδα, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δήμος ακολουθούν επακριβώς τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα έρχεται να αναστατώσει το Λυγουριό, μετά τα δύο κρούσματα που είχαν καταγραφεί σε εργαζόμενους καφετέριας πριν από μία εβδομάδα.

Αυτή τη φορά το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα αφορά σε μαθητή της Γ΄ Λυκείου, όπου είχαν γίνει δεκάδες τεστ σε μαθητές και καθηγητές.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης «Ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού υπάρχει στο Δήμο μας, σε μαθητή της Γ Λυκείου. Ήδη ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει ιχνηλατήσεις.

Η σχολική μονάδα,  η δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ο Δήμος ακολουθούν επακριβώς τις οδηγίες των υγειονομικών υπηρεσιών και θα ενημερωθείτε για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη. 

Να ευχηθούμε περαστικά στον μαθητή και να τονίσουμε τη σημασία της τήρησης των μέτρων από όλους για να αποτρέψουμε την εξάπλωση του ιού».

Θετικό κρούσμα αναφέρθηκε επίσης στο χωριό Λίμνες, όπου επίσης γίνονται ιχνηλατήσεις από τον ΕΟΔΥ, αλλά και στον Γαλατά Τροιζηνίας, με έναν ηλικιωμένο να μεταφέρεται εσπευμένα σε νοσοκομείο αναφοράς.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.