Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Το Λυγουριό αποκτά αυτό που τόσα χρόνια λαχταρούσε

Ικανοποίσηση και ευχαριστίες Γκάτζιου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 3 Απρ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ικανοποίησή του για την ένταξη στο ΠΔΕ του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με δαπάνη 1.700.000 ευρώ, εκφράζει ο δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος απευθύνοντας τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Επιδαύρου: 

«Στις 2 Απριλίου ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτσης υπέγραψε την 36902/2-4-2018 [ΑΔΑ: 6ΕΤΩ465ΧΙ8-6Υ9] απόφαση έγκρισης ένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018 του έργου “Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού” με κωδικό ένταξης 2018ΕΠ02600003, προϋπολογισμού δαπάνης 1.700.000,00 €.

Η διαρκής και επίμονη προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία χρόνια, ευοδώνεται σήμερα, καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του διαχρονικού αυτού αιτήματος, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία αλλά και για την πολιτιστική εμβέλεια που αυτή εκπέμπει λόγω της αρχαιολογικής και βυζαντινής κληρονομιάς.

Ο Δήμος Επιδαύρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και όλους όσοι βοήθησαν στην προώθηση του αιτήματός του. 

Η εγκριτική απόφαση αποτελεί την βάση για την υλοποίηση του έργου το οποίο ενώνει όλες τις δυνάμεις του τόπου που συλλογικά αγωνίστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό, γι’ αυτό και κανείς μεμονωμένα δεν χρειάζεται να διεκδικεί την πατρότητα προβαίνοντας σε υπερβολικές δηλώσεις».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org