Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φωτεινή Λουτράκι δολοφονία

Λουτράκι: Σπάει τη σιωπή του ο πρώην σύντροφος της δολοφονημένης Φωτεινής

Το δράμα της 20χρονης κόρης και οι σχέσεις του χωρισμένου ζευγαριού (Video).

Μπορεί ο γάμος τους να μην προχώρησε, μπορεί να ήταν σε διάσταση από το 2004 ως το Γενάρη του 2019 που τελικά πήραν διαζύγιο, όμως, η σχέση τους παρέμενε άριστη. Ώσπου το νήμα της ζωής της 43χρονης Φωτεινής, κόπηκε ξαφνικά και βίαια τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λουτράκι. Ο πρώην σύζυγός της, επιχειρηματίας στην Μύκονο, μιλά για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Live News, για την μητέρα της κόρης του, η δολοφονία της οποίας, μαζί με τον φαρμακοποιό σύντροφό της, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος», δηλώνει ο ίδιος.

Όλο το βάρος του τώρα, έχει πέσει στο 20χρονο κορίτσι, που έχασε ξαφνικά, τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Το στήριγμά της, την μητέρα της.

«Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της», είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο επιχειρηματίας, αναφέρετε ωστόσο, και στον άνθρωπο που οι αρχές αναζητούν από την πρώτη στιγμή, ως τον βασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας. Έναν άνθρωπο, για τον οποίο είχε πολύ άσχημη γνώμη.

Ο πρώην σύζυγος της 43χρονης Φωτεινής, μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Όλα αυτά τα χρόνια η επαφή τους ήταν στενή, μεγάλωναν μαζί το παιδί τους και πάντα ο ένας νοιαζόταν για τον άλλο. Κι εκείνος φρόντιζε, να μην της λείψει τίποτα.

«Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα. Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα», λέει.

Στο πλευρό τόσο του επιχειρηματία όσο και της 20χρονης κόρης είναι από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι, οι οποίοι προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την τεράστια απώλεια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Home design

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.