Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα

Το Λιμενικό δεν αστειεύεται και ρίχνει πρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν χωρίς έγγραφα

Οι έλεγχοι απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι αυστηροί και την Κυριακή στην παραλία του Ναυπλίου

Αυστηροί είναι οι έλεγχοι για την απαγόρευση της κυκλοφορίας την Κυριακή στο Ναύπλιο. Εκτός από την αστυνομία και την Πυροσβεστική, ελέγχους κάνει και το Λιμεναρχείο στο χώρο ευθύνης του, δηλαδή στην παραλιακή ζώνη.

Όσοι μετακινούνται πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους το έγγραφο μετακίνησης και την ταυτότητά τους γιατί κινδυνεύουν με την επιβολή προστίμου των 150 ευρώ.

Στην παραλία του Ναυπλίου αρκετοί απ΄ όσους βγήκαν για την Κυριακάτικη βόλτα τους εκλέχθηκαν από άντρες του Λιμενικού. Μάλιστα δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που κάποιοι δεν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα και ήρθαν αντιμέτωποι με το πρόστιμο.

Εντωμεταξύ, απαγορεύεται και ο απόπλους από το λιμάνι, κάτι που ελέγχεται αυστηρά από το Λιμεναρχείο. Παρόλα αυτά έκπληκτοι οι Λιμενικοί είδαν το πρωί ερασιτέχνη ψαρά, να έχει βγει με τη βάρκα του για ψάρεμα. 
 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.