Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τριανόν Ναύπλιο

Λίγο πριν τη δημοπράτηση

Τελειώνουν τα γραφειοκρατικά για την αποκατάσταση του Τριανόν
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 6 Δεκ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Λίγα βήματα μένουν πριν τη δημοπράτηση των μελετών για την αποκατάσταση του Τριανόν καθώς υπογράφηκε πλέον από την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και δημοσιεύθηκε η σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης και εκσυγχρονισμού του σημαντικού μνημείου, που είχε υποβληθεί από τον Δήμο σε σχετική πρόσκληση του ΕΣΠΑ. 

Ο Δήμαρχος ήδη κοινοποίησε τη δημοσιευμένη απόφαση στην αρμόδια διαχειριστική αρχή του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης, που αξιολόγησε θετικά την χρηματοδότηση του έργου από την αρχική υποβολή του Δήμου Ναυπλιέων.

Με τη σειρά της η Διαχειριστική Αρχή, αφού εξασφαλίσει τις απαραίτητες υπηρεσιακές υπογραφές, αναμένεται να δημοσιεύσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα τη νομική δέσμευση για τη χρηματοδότηση του έργου. Αμέσως μετά ο Δήμος Ναυπλιέων θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη δημοπράτηση των εγκεκριμένων υποέργων.

Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.

YUBI2