Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τριανόν Ναύπλιο

Λίγο πριν τη δημοπράτηση

Τελειώνουν τα γραφειοκρατικά για την αποκατάσταση του Τριανόν
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 6 Δεκ. 2017
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Λίγα βήματα μένουν πριν τη δημοπράτηση των μελετών για την αποκατάσταση του Τριανόν καθώς υπογράφηκε πλέον από την Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και δημοσιεύθηκε η σύμφωνη γνώμη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης και εκσυγχρονισμού του σημαντικού μνημείου, που είχε υποβληθεί από τον Δήμο σε σχετική πρόσκληση του ΕΣΠΑ. 

Ο Δήμαρχος ήδη κοινοποίησε τη δημοσιευμένη απόφαση στην αρμόδια διαχειριστική αρχή του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης, που αξιολόγησε θετικά την χρηματοδότηση του έργου από την αρχική υποβολή του Δήμου Ναυπλιέων.

Με τη σειρά της η Διαχειριστική Αρχή, αφού εξασφαλίσει τις απαραίτητες υπηρεσιακές υπογραφές, αναμένεται να δημοσιεύσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα τη νομική δέσμευση για τη χρηματοδότηση του έργου. Αμέσως μετά ο Δήμος Ναυπλιέων θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη δημοπράτηση των εγκεκριμένων υποέργων.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2