Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα

Λεπτομέριες του 7ου Μαραθωνίου Ναυπλίου παρουσιάστηκαν στην Αθήνα

Πάνω από 5000 εγγραφές σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα μέχρι στιγμής.

Συνέντευξη Τύπου εν όψει του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα Jasmine / AMALIA Hotel Athens, παρουσία όλων των Θεσμικών και Εθελοντικών Φορέων, Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών που συμβάλουν στη διοργάνωση του.  

Στη συνεντευξη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρης Κωστούρος, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος κ.α.

επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκαν τα προγράμματα επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την μαγευτική πόλη του Ναυπλίου μέσα από την επιτυχημένη διοργάνωση του μαραθωνίου, καθώς και οι χορηγοί που στηρίζουν το σημαντικό αυτό έργο.

60 δρομείς από 30 χώρες του εξωτερικού έχουν δηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους για το NafplioMarathon, με τις συνολικές εγγραφές δρομέων να ξεπερνούν τις 5000.

επίσημη παρουσίαση του Μαραθωνίου Ναυπλίου στην Αθήνα

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2020 στηρίζει μέσα από τις παράλληλες δράσεις του τον σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΩΗΣ «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή!». Επίσης το 2020 στηρίζει το «Γηροκομείο Ναυπλίου».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.