Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Γιώργος Θεοδοσίου

Λαϊκή Συσπείρωση Άργους: Ο καπιταλισμός είναι η μήτρα της διαφθοράς

«Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Άργους - Μυκηνών να βγάλουν τα συμπεράσματα τους»

Με αφορμή την καταδίκη της αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Άργους Μυκηνών για διαφθορά, η Λαϊκή Συσπείρωση Άργους - Μυκηνών αναφέρει τα εξής:

«Οι δημοτικές παρατάξεις έχουν μπει σε μια διαδικασία αλληλοκατηγορίας, ποιος είναι περισσότερο διεφθαρμένος από τον άλλο κλπ. 

Κάνουν σαν μην έχουν ακούσει τίποτα ή σαν να συμβαίνουν πρώτη φορά τέτοια φαινόμενα στο σύστημα το οποίο όλοι πιστά υπηρετούν.

Οι νόμοι της καπιταλιστικής αγοράς, τα αλισβερίσια και ο σφιχτός εναγκαλισμός με το κεφάλαιο και τους επιχειρηματίες και ο αγώνας για το ποιος από αυτές τις παρατάξεις θα εξυπηρετήσει καλύτερα την κερδοφορία του κεφαλαίου (βλέπε σκουπίδια , εργοστάσιο αφαλάτωσης,…) είναι η μήτρα των σκανδάλων διαφθοράς και κάθε είδους αμαρτωλών συναλλαγών.

Από την άλλη, η αποδυνάμωση των υπηρεσιών του Δήμου, των τεχνικών κ.α, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας όπως είναι οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σε συνδυασμό με την απευθείας ανάθεση έργων, τις περισσότερες φορές σε «ημέτερους», είναι κατεξοχήν λόγος διαφθοράς και ανομίας.

Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι καινούρια ούτε πρωτόγνωρα τη στιγμή που ο λαός δεν προλαβαίνει να μετρήσει τα εκατομμύρια που αλλάζουν χέρια σε μίζες και σκάνδαλα , με τα αστικά κόμματα να διαγωνίζονται για το ποιο είναι λιγότερο διεφθαρμένο και μόλις λίγους μήνες μετά τη σκανδαλώδη απόφαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να πριμοδοτήσει την Μορέας Α.Ε με 200.000.000 ευρώ προκειμένου να ενισχύσει την κερδοφορία της. Τα χρήματα αυτά είναι «κλεμμένα» από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Είναι χρήματα που πλήρωσε και πληρώνει με το αίμα του την κερδοφορία του κεφαλαίου και καμία από τις δημοτικές παρατάξεις δεν έβγαλε άχνα γι’ αυτό το σκάνδαλο.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Άργους-Μυκηνών να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Όλα τα δημόσια έργα πρέπει να γίνονται προς όφελος όλων των κατοίκων με βάση τις σύγχρονες ανάγκες τους, χωρίς καμία επιβάρυνση από τους ίδιους, αποκλειστικά από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, στελεχωμένα με μόνιμο προσωπικό με πλήρη εργασιακά κ ασφαλιστικά δικαιώματα. Καλούμε τους δημότες να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της… «εξυγίανσης» και να ενισχύσουν με την ψήφο τους τη μόνη συνεπή δύναμη που παλεύει για τα συμφέροντα των εργαζόμενων , της νεολαίας, του λαού, το ΚΚΕ, απέναντι στην ληστρική πολιτική για τα συμφέροντα των μονοπωλίων που κόπτονται ποιος θα πρωτοεξυπηρετήσει , ΣΥΡΙΖΑ , ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), και το μακρύ χέρι της εργοδοσίας την εγκληματική, ναζιστική Χρυσή Αυγή, και οι δημοτικές παρατάξεις που στηρίζουν αυτά τα κόμματα».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.