Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ΚΤΕΛ συνδέει την Πελοπόννησο με τη Βόρεια Ελλάδα

Ξεκινούν από 11 Φεβρουαρίου τα δρομολόγια προς και από Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσους σταθμούς.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 31 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε κοινή δήλωση τους προς το επιβατικό κοινό προχώρησαν οι Πρόεδροι της Σύμπραξης – Συνεργασίας των ΚΤΕΛ Περιφέρειας Πελοποννήσου με την ευκαιρία της έναρξης της καθημερινής δρομολογιακής γραμμής Πελοπόννησο – Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη Πελοπόννησο.

Το δημιούργημα αυτού του επιτεύγματος που θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου προέρχεται από τις συνεχείς πρόσφατες από κοινού συσκέψεις των Προέδρων για μια πιο ευέλικτη καθημερινή δρομολογιακή εξυπηρέτηση των επιβατών.

Όπως αναφέρεται στη κοινή δήλωση:

«Κύριες και κύριοι

Σήμερα κάτι καινούργιο γεννιέται στα συγκοινωνιακά δρώμενα της περιοχής Πελοποννήσου. Τα ΚΤΕΛ των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας αθροίσανε δυνάμεις για την δημιουργία μιας καθημερινής γραμμής με στόχευση την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας προς και από Θεσσαλονίκη, καθώς και άλλους ενδιάμεσους σταθμούς όπως εκείνων της Λαμίας, Λάρισας, Κατερίνης, κ.α.

Μ’ αυτό το καινοτόμο δημιούργημα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης οι επιβάτες της Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας συνταξιδεύουν πλέον άνετα από την περιοχή τους και μαζί για από και προς Θεσσαλονίκη. Ελπίζουμε όλοι οι επιβάτες μας να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθειά μας που στοχεύει την δική σας άνετη, γρήγορη, οικονομικότερη και καλύτερη συγκοινωνιακή σας εξυπηρέτηση.

Εμείς σήμερα προσπαθούμε! Εσείς με την συμμετοχή σας θα μας κρίνετε.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.