Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΤΕΛ Αργολίδας

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει κανονικά τη μεταφορά των μαθητών

Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση του Τάσσου Χειβιδόπουλου με το Δ.Σ. της εταιρίας.

Βρέθηκε η χρυσή η τομή μεταξύ της Περιφέρειας και του ΚΤΕΛ Αργολίδας και έτσι τα μαθητικά δρομολόγια θα διεξαχθούν κανονικά από αύριο στο νομό Αργολίδας.

Σε κοινή ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και του ΚΤΕΛ Αργολίδας επιβεβαιώνονται τα όσα πρώτοι μεταδώσαμε για την θετική έκβαση των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συζήτηση έγινε σε ανοιχτή επικοινωνία με την Θεματική Αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Διαβάστε Επίσης: Πράσινο φως για τη μεταφορά των μαθητών στην Αργολίδα

Όπως σημειώνεται στη κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών: 

«Σε συνάντηση που έγινε σήμερα 25.11.2018 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κου Χειβιδόπουλου Αναστάσιου και του Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε., σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αντιπεριφερειάρχη (υπεύθυνη για το εν λόγω θέμα και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής) κα Νικολάκου και προς το σκοπό του να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

  1. Θα αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή για το θέμα της υπογραφής παράτασης της παλαιάς συμβάσεως μέχρι την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού, υπολογίζοντας επί του ποσού της αρχικής συμβάσεως τη μέγιστη δυνατή προαίρεση.
  2. Όλες οι ως άνω σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν υποχρεωτικώς εντός της τρέχουσας εβδομάδας, δεσμευόμενης της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. για το διάστημα αυτό ότι θα μεταφέρει κανονικώς τους μαθητές προς και από τα σχολεία».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.