Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μανώλης Γραφάκος στην Τρίπολη για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων

Κρίσιμη σύσκεψη με Γραφάκο για τα σκουπίδια της Πελοποννήσου

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων έρχεται στην Τρίπολη για να συζητήσει με τους δημάρχους της Περιφέρειας.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, διοργανώνει συνάντηση την Τρίτη 14 Ιουλίου και ώρα 15:00, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης (Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου). 

Στην εκδήλωση όπου o Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, θα παρουσιάσει τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων, έχουν προσκληθεί εκτός των δημάρχων ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης.

Τη σύσκεψη θα ανοίξει με χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ενώ μετά την παρουσίαση του σχεδίου από τον κ. Γραφάκο θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις των δημάρχων.

Να σημειωθεί πως η έλευση του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων γίνεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της επιστολής της Κομισιόν που βάζει φωτιές στην υλοποίηση του έργου της ΣΔΙΤ απορριμμάτων.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.