Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner ΕΟΔΥ

Εικόνα
Δημήτρης Κρανιάς

Κρανιάς: Οι αρμόδιοι να στρέψουν τα μάτια τους στην Ερμιονίδα

Πως σχολιάζει το μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τα όσα κατήγγειλε ο Γεωργόπουλος.

Με μια λιτή πλην ουσιαστική επιστολή ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ι. Γεωργόπουλος επισημαίνει μια σειρά από γεγονότα, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Το επιπλέον υγειονομικό προσωπικό ανακλήθηκε και αποχώρησε, «ιατροί και νοσηλευτές της που έκαναν βάρδια το πρωί δέχθηκαν απειλές από μεγάλες ομάδες φιλοξενουμένων προσφύγων», η αστυνομική δύναμη που φυλάσσει το ξενοδοχείο (με τους μετανάστες) έχει μειωθεί αισθητά.

Αποφεύγοντας κάποιος να επαναλάβει τις ανησυχίες του για την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μην επισημάνει τη σπουδαιότητα όσων καταγράφονται από τον Δήμαρχο της περιοχής.

Ο δήμος Ερμιονίδας αποτελεί κατ’ εξοχήν τουριστικό προορισμό υψηλών απαιτήσεων. Είναι σε όλους γνωστό ότι πολλοί Έλληνες και ξένοι έχουν επενδύσει στην περιοχή και διαθέτουν κατοικίες στο Πορτοχέλι. Τα σκάφη που επισκέπτονται ετησίως την περιοχή και τα χρήματα που αφήνουν στην τοπική κοινωνία οι επισκέπτες δεν είναι ευκαταφρόνητα. Οι τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι στον τουρισμό διεκδικούμε ένα μεγαλύτερο μερίδιο από την πίτα της Ευρώπης, όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης. Αν τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό η 1η Ιουλίου δεν είναι μακριά. Καλό θα είναι λοιπόν οι αρμόδιοι να στρέψουν τα μάτια τους στην Ερμιονίδα, εκτός από λόγους Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας και για λόγους οικονομίας.

Δημήτρης Η. Κρανιάς
Μέλος Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.