Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Κρανιάς: «Κανείς μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ψαρεύει σε θολά νερά»

Η εισήγηση του μέλους Π.Ε. της ΝΔ στη συνεδρ΄λιαση της Τετάρτης.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 10 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεδρίασε την Τετάρτη (09/01) η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και ο Δημήτρης Κρανιάς ο οποίος στην εισήγησή του ανέφερε τα εξής:

«Φίλες και φίλοι

Καλή και δημιουργική χρονιά καθαρών λύσεων. Είναι πλέον προφανές ότι αυτή η κυβέρνηση έχει χάσει και το φύλλο συκής, προσπαθεί να μείνει ζωντανή ψάχνοντας απεγνωσμένα αναπνευστήρα τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Κρανιάς ΝΔ

Το μέγεθος της δικής μας νίκης πλέον εξαρτάται από τα πιθανά δικά μας λάθη και μια καθαρή στρατηγική, που ονομάζεται νίκη παντού.

Το πιθανότερο σενάριο, κατά τη γνώμη μου, είναι να βρεθούμε με όλες τις εκλογικές διαδικασίες μαζί. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να θολώνουν τα προεκλογικά μηνύματα, να συγχέονται πολιτικές, να εξυπηρετούνται μικρές προσωπικές φιλοδοξίες, να χάνεται η μεγάλη εικόνα για τον τόπο, που δεν είναι άλλη από μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό βέβαια υπολογίζει πάνω σε μια διαχρονική παθογένεια της δικής μας παράταξης, αγνοεί όμως ότι ποτέ η χώρα δεν είχε φτάσει σε τέτοιο χάλι, καθώς και ότι οι θέσεις μας και οι προτάσεις μας είναι εντελώς ξεκάθαρες όσο ποτέ άλλοτε. Κανείς μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ψαρεύει σε θολά νερά. Κανείς δεν πρέπει να κρυφτεί όποιες κι αν είναι οι προσωπικές του φιλοδοξίες. Οι λίγοι σταυροί προτίμησης στην προσωπική ατζέντα ενός υποψήφιου βουλευτή η περιφερειακού η δημοτικού ‘’άρχοντα’’ δεν μπορεί να θολώσει το μήνυμα η να δημιουργεί ευρύτερες απώλειες στη μεγάλη προσπάθεια για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος.

Κρανιάς ΝΔ

Ας δούμε λίγο το μεγάλο τοπίο μέσα στο οποίο προσπάθησε η κυβέρνηση να δημιουργήσει προβλήματα στη δική μας παράταξη. Το επιχείρησε με το ‘’Μακεδονικό’’ ζήτημα και την προσπάθεια εμπλοκής πολιτικών προσώπων της παράταξης μας σε σκάνδαλα. Η καθαρή μας στάση τόσο στην πατριωτική γραμμή για την εθνότητα και τη γλώσσα των Σκοπίων αλλά και η προσήλωση μας στην προστασία του θεσμού και των κανόνων της δικαιοσύνης δικαιώθηκε και συνεχίζει να δικαιώνεται από την κοινωνία.

Αυτή η τακτική πρέπει να γίνεται όλο και πιο καθαρή όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Να σταθεροποιείται η επιδίωξη της συνολικής επιτυχίας, να ξεδιπλώνεται η διαφορετική πολιτική από το χθες, να ορθώνεται η νέα στρατηγική διακυβέρνησης σε εθνικό, περιφερειακό και δημοτικό επίπεδο.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας».

   

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org